Regulament General

Aici gasiti Regulamentul acestui forum. Va rugam sa le respectati pentru a nu ajunge la sanctionarea dumneavoastra .
Locked
Alpha
Site Admin
Posts: 42
Joined: Tue Apr 09, 2019 11:30 pm

Regulament General

Post by Alpha » Fri Oct 25, 2019 9:07 pm

1.Limbaj & Certuri
-Nu se accepta certurile intre membri forumului, orice disputa poate fi confruntata prin mesaj privat (PM) nu in public (exceptii de la aceasta regula cand se dezbat subiecte aprinse). sanctiune : 1/5 avertismente
-Se accepta limbajul obscen si agresiv, inclusiv atac la persoana atata timp cat nu se jigneste o anume persoana membra a forumului nostru sau al Satanismului .
-Se accepta jignirea religiilor false si a falsilor 'sfinti & dumnezei' fara sanctiuni .

2. Crearea subiectelor si continutul acestora
-Crearea subiectelor fara rost se vor sanctiona. sanctiune : stergerea subiectului prima data, avertisment daca se continua.
-Crearea subiectelor contrare Satanismului sau orice jignire adusa Zeului Satan si a Demonilor va fi sanctionata direct cu BAN PERMANENT (5/5 AVERTISMENTE) si interdictie pe IP .
-Cand creezi un subiect dezvolta continutul intrucat sa intelegem daca ai nevoie de anumite informatii sau doresti sa dezvalui noi informatii sau risti stergerea subiectului .

3.Despre slujitorii falsului d-zo
-Nu acceptam sub nici o forma pe acest forum membri care slujesc reliigile false si falsul d-zo, sanctiune ; ban permanent si ban pe ip daca continua .
-Daca crezi intr-o falsa religile insa ai intrebari legate de satanism, te poti adresa printr-un subiect decent fara jigniri . sanctiune : ban permanent pe ip.

4.Despre avertismente
-1 avertisment dureaza 30 zile dupa care va fi scos (doar daca intre timp nu ati acumulat altele, in acest caz, timpul se dubleaza, tripleaza s.a.m.d) .
-La acumularea 5/5 avertismente intr-un interval de 30 zile veti primi direct ban permanent.
-La acumularea 5/5 avertismente intr-un interval de 60 zile + veti primi ban 30 zile sau mai mult (la aprecierea administratorului).

5.Alte principii
-Daca nu esti de acord cu satanismul, nu esti bine venit aici, pe langa ca te sanctionam cu ban permanent mai putem sa ne si razbunam dupa caz.
-Orice membru al forumului si al Satanismului este ca un 'frate' pentru noi toti si ne ajutam reciproc pe acest forum cu diferite informatii sau intrebari .

Locked