Biserica - O inselatorie

Aici va punem la dispozitie informatii despre biserica crestina si manipularea oamenilor cu privire la satanism .
Locked
Alpha
Site Admin
Posts: 42
Joined: Tue Apr 09, 2019 11:30 pm

Biserica - O inselatorie

Post by Alpha » Fri Oct 25, 2019 10:03 pm

Inca din vremurile antice a existat fiind infiintata de oameni care si-au vazut buzunarul in aceste afaceri deoarece ca de obicei, exista destui prosti .

In zilele noastre, sa fi 'Preot' intr-o biserica, este o adevarata afacere . Fiecare dintre acesti 'preoti' au masini de lux, case sau chiar palate si oamenii prosti care cred in asa ceva, mor de foame .

Fiecare actiune a acestor oameni falsi necesita bani, si aici vorbim de sume mari nu de cativa lei, si chiar daca ar fi cativa lei, de ce altii sa beneficieze dupa prostia altor oameni ?

Imaginati-va cum ar arata Romania, nu zic alta tara, daca nimeni n-ar mai sustine bisericile, si nici nu le-ar mai vizita, toate s-ar duce in paragina iar in cativa ani ar fi una cu pamantul .

Dar din pacate inca exista destui oameni prosti, care nu sunt ca noi, ei nu vad adevarul si cred in continuare in falsul 'dumnezeu' si 'creatiile acestuia ' .

In urmatorul deceniu precum si in cei precedenti, tot mai multi oameni renunta pana la urma la falsele religii deoarece le vine pana la urma mintea la cap, fie refuza sa mai creada in ceva fie se alatura Satanismului care daca chiar doresti ceva, Satan te poate ajuta sa obtii .

Vom face tot posibilul prin mai multe subiecte sa 'atragem' un semnal de alarma privind falsele religii si scopul acestora .

Locked