Gândirea pozitivă și manifestarea lucrărilor. - Vrajitorie

Aici se gasesc informatii despre Vrajitoare si Vrajitorie
Locked
Alpha
Site Admin
Posts: 42
Joined: Tue Apr 09, 2019 11:30 pm

Gândirea pozitivă și manifestarea lucrărilor. - Vrajitorie

Post by Alpha » Fri Oct 25, 2019 10:17 pm

Lucrările și moduri în care acestea se pot manifesta

Atunci când ridicăm energii și începem o lucrare, căile prin care aceasta se materializează pot varia, de aceea este bine sa rămânem deschiși întotdeauna oportunităților ce ne apar în cale. Un bun exemplu este o lucrare pentru bani, fiindcă am observat că sunt printre cele mai căutate să spun așa, un mod prin care putem ajunge sa ne îmbogățim este sa întâlnim o persoană ce ne poate îndruma către o anumită afacere, și vorbind cu ea, să ne deschidă o nouă ușă către banii pe care încercăm să îi atragem. De asta este bine să rămânem deschiși întotdeauna. Se ivește o ocazie de a pleca în vacanță? Foarte bine, poate în locul respectiv vei găsi la o tarabă vaza de colecție pe care ți-o dorești și nu mai este disponibilă în locurile de unde voiai să o cumperi. Părinții îți propun să mergi să faci pregătire la o anumită materie? I-a asta in considerare, poate fi o oportunitate de a obține acea notă de 10 pe care încerci să o atragi.

Un alt lucru important este sa nu ne descurajăm niciodată, iar aici voi da un exemplu din propria-mi experiență. Îmi doream ca o anumită persoană să ajungă să mă cunoască și să își formeze o părere bună despre mine, pentru a obține un anumit lucru ce mi-l doream de la ea. Într-o zi am primit un mesaj de la acea persoană în care avea o atitudine relativ ostilă față de mine, la început m-am descurajat puțin, dar mi-am păstrat calmul, am intrat în vorbă iar in final am reușit să îmi ating scopul, acel mesaj răutăcios fiind numai o portiță catre ceea ce îmi doream. Deci chiar dacă îți apar la un moment dat anumite lucruri care te fac să îți pierzi încrederea, rămai puternic, pozitiv și nu te lăsa descurajat.

Iar acum că am menționat pozitivitatea, este timpul să trecem la următorul subiect și anume :

Gândirea pozitivă și cum ne influențează ea

Pentru cei noi, ce nu cunosc încă acest lucru, universul și absolut tot ceea ce ne înconjoară, vibrează pe frecvențe mai înalte sau mai joase. Ei bine această vibrație determină ce lucruri atragem in viață. Un suflet ce vibrează pe o frecvență înaltă va atrage întotdeauna lucruri pozitive iar cele ce vibrează la o frecvență mai joasă, contrariul. Meditațiile, mantrele și orice ține de împuternicirea sufletului, ne ridică aceste frecvențe si ne face sa vibrăm la un nivel mai înalt, iar acest lucru este un motiv să meditezi mereu, să te menții puternic, iar lucrurile în jur se vor învârti în favoarea ta mereu. La fel și în cazul gândirii, cu cât ținem sufletul mai departe de gânduri negative, cu atât acesta va atrage lucruri mai bune, fiindcă și gândirea unui individ joacă un rol extrem de important în viața sa ( aici este un topic în care am vorbit pe larg despre subiectul acesta http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=6399 ). Iar o dată ce ne atrenăm să gândim mai pozitiv, și lucrarile se vor manifesta mai usor, întrucât obstacolele de nesiguranță din partea noastră vor dispărea de asemenea.

NU VĂ PIERDEȚI NICIODATĂ ÎNCREDEREA ÎN ZEI!

În viață putem trece prin perioade dificile, pot apărea obstacole ce se pun în calea a ceea ce ne dorim, dar niciodată nu trebuie să ne pierdem încrederea. Suntem sataniști, niciun obstacol nu ne poate sta în cale, posedăm cunoștiințe ce ne ajută să obținem orice ne dorim, suntem liberi iar Zeii ne sunt întotdeauna alături, gata să ne ajute si să ne îndrume când avem mai mare nevoie. De multe ori le-am simțit atingerea, le-am auzit vocea și am primit ajutorul de care aveam nevoie, trebuie să rămânem mereu încrezători, fiindcă Ei sunt acolo mereu sa ne arate calea spre o viață mai luminoasă și o minte mai deschisă. Personal Le mulțumesc pentru tot în fiecare seară, donez energie și ajut cum pot la avansarea satanismului, și consider că fiecare dintre noi ar trebui să își arate recunoștiința față Zei, să îi răsplătim cum putem fiindcă și Ei fac atâtea pentru noi.

Locked